Met de komende feestdagen in het vooruitzicht zijn we over het algemeen druk in de weer met ons uiterlijk. Het uitzoeken van een passende outfit, nog even een afspraak maken bij de kapper en een ontspannen schoonheidsbehandeling inplannen. Maak van je eigen badkamer een ‘thuis’ spa.

COREtec

Van alle gemakken voorzien; een dubbele wastafel, het liefst een vrijstaand bad, een regendouche, die natuurlijk ook masseert en eventueel als neveldouche dient voor een verfrissend tropeneffect. En vooruit dan ook nog maar een stoomcabine of (mini)sauna. Op to-do-lijstjes van ingrepen in het interieur staat de badkamer steevast op de laatste plaats. Sanitaire ruimtes zijn in de regel kostbaar om te realiseren en vaak ook knap ingewikkeld. Bovendien ontkom je bij zo’n project eigenlijk nooit aan het inschakelen van specialistische hulp. Toch is het de moeite waard om juist die ruimte naar eigen inzicht vorm te geven. Te beginnen bij onderstaande producten.

Spiegels
De standaard spiegels die verkrijgbaar zijn, kent iedereen wel. Bronzen (of rookglas) spiegels zijn echt een aanwinst in iedere badkamer en geven net dat luxe detail wat niet mag ontbreken in de badkamer. Je kunt het vergelijken met sieraden die de outfit afmaken. Deze spiegels worden vervaardigd van glas met een bronzen tint (ofwel rookglas) waar aan de achterzijde een erg dun laagje metaal opgedampt wordt. Dat laagje metaal wordt dan weer afgesloten met een laagje verf dat meestal grijs van kleur is.  Bij het aanschaffen van een spiegel kun je kiezen tussen , PP geslepen en Facet geslepen. In de  afbeelding kun je zien hoe de verschillende afwerkingen er in de praktijk uitzien.

Wanden
De muren en/of het plafond van uw badkamer behandelen? Het is belangrijk dat je een product gebruikt wat schimmelbestendig is.


Flexa

Durf je het aan om de wanden een kleurtje te geven?

Raamdecoratie


Decokay Design

Een badkamerraam kan perfect worden bekleed met een plisségordijn. Dit heeft als voordeel dat de stof gemakkelijk kan worden gereinigd met een vochtige doek.


Decokay Design

Een rolgordijn in de badkamer? Sfeervol en tijdloos! In onze collectie zijn er rolgordijnstoffen van 100% polyester waardoor deze erg geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes. 


Decokay Design

Op zoek naar een stoere look? Kies voor aluminium jaloezieën in de badkamer. Aluminium jaloezieën zijn vochtbestendig en daardoor perfect geschikt voor gebruik als badkamer raamdecoratie. Daarnaast hebben de aluminium jaloezieën een isolerende werking, wat ervoor zorgt dat de badkamer in de zomer koeler aanvoelt en in de winter juist warmer. De No Limits stoffen vouwgordijnen en gordijnencollectie komen van oorsprong uit de botenwereld, geroemd om de vocht- en zonbestendigheid. No Limits stoffen (Topppoint) zijn  vuilafstotend, vocht - en schimmelwerend. Een technisch hoogstandje met een  prachtige natuurlijke uitstraling. Een absolute favoriet voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Door diverse soorten raambekleding met elkaar te combineren creëer je een extra luxe en warme uitstraling. Zo kun je nog beter de lichtinval bepalen en je privacy regelen.

Vloer
PVC is van nature waterafstotend en dus ideaal voor gebruik in de badkamer. Spat er water vanuit de douche of het bad? Je kunt dit eenvoudig afnemen met een doek. Ideaal! Aangezien je altijd profiteert van een ruim aanbod badkamer PVC vloeren, hoeft je zich geen zorgen te maken of de vloer wel aansluit op jouw meubilair.


COREtec

Of je nu een vrijstaand bad hebt of je alleen beschikt over een douchecabine: badkamer PVC vloeren zijn in elke badkamer te gebruiken (Niet in de natte cel!).  Je kunt de badkamervloer volledig vormgeven zoals je dat zelf wilt. Zo kun je bijvoorbeeld een natuursteen of houten look creëren.

Hoeveel tijd en aandacht besteed je aan de inrichting van je badkamer?

Is dit per slot van rekening niet de ruimte waar je de (feest)dagen fris en monter kunt beginnen en weer afsluit?