HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De authentieke Engelse verfcollectie van Little Greene is van de hoogste kwaliteit. Er worden alleen de beste natuurlijke, organische en synthetische pigmenten gebruikt. Hierdoor hebben de kleuren een prachtige diepte, een hoge dekkracht en een lange levensduur.

Little Greene verf

Little Greene; hoge dekkracht en een lange levensduur

De authentieke Engelse verfcollectie van Little Greene is van de hoogste kwaliteit. Er worden alleen de beste natuurlijke, organische en synthetische pigmenten gebruikt. Hierdoor hebben de kleuren een prachtige diepte, een hoge dekkracht en een lange levensduur. Uiteraard heeft deze verfcollectie een matte, authentieke uitstraling.

Extreem wasbaar én matte uitstraling van de muur
De Intelligent Matt muurverf behoort wat ons betreft tot de absolute top van verven. De 100% acrylaat formulering biedt een uitzonderlijke wasbaarheid en is tot 15 keer sterker dan gewone muurverven. Een ideale keuze voor intensief gebruikte ruimtes zoals keukens, gangen, speelkamers of badkamers.

Wij vertellen u graag meer over de talloze mogelijkheden en u ontvangt bij bezoek een gratis kleurenkaart!

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BLOGS

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP