HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


De mooiste raamdecoratie wordt nu ook de slimste!

Van Luxaflex kennen we allemaal de kwalitatief hoogwaardige raambekleding: 

Duette® Shades, Silhouette® Shades, Roman Shades, Twist® Shades, Rolgordijnen, Horizontale Jaloezieën, Plissé Shades en Verticale Jaloezieën.

En nu heeft Luxaflex als aanvulling op deze unieke collectie een slim, innovatief en draadloos systeem ontwikkeld: PowerView™ Motorisation. Vanaf nu wordt de mooiste raamdecoratie ook de slimste! 
Het Powerview-systeem is volledig vooraf programmeerbaar en bedient alle PowerView™ gemotoriseerde raamdecoratie in je huis, met afstandbediening of via een app. Van één enkel raam tot in het hele huis, in perfecte harmonie. Allemaal naar je eigen wens. 

Ga voor een demonstratie naar Decokay. 
Decokay inventariseert je wensen, beoordeelt de lichtinval, meet en adviseert, zodat alles perfect past in je huis.

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY BLOGS

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP