Nieuwe laminaatvloeren van Decokay Design

De collectie laminaatvloeren van Decokay Design is onlangs uitgebreid met een groot aantal nieuwe houten, tegel en betonlook dessins. De panelen variëren in grootte, van standaard tot xxl en traditioneel of visgraatmotief.

De uitbreiding met vier natuurgetrouwe kleuren; eiken bruin, eiken zilver, eiken naturel en licht eiken. De panelen zijn leverbaar in XXL-formaat (extra lang, extra breed) en extra mat, in een dikte van 10 mm.

De Register Embossing techniek zorgt ervoor dat het laminaat bijna niet van het echte materiaal te onderscheiden is. De panelen uitgevoerd met dessins in hout, steen of beton, waarvan de structuur zelfs precies zoals het natuurlijke materiaal aanvoelt. 

Deze laminaat vloeren, de nieuwste generatie waterbestendige vloeren zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. 

De nieuwste laminaatvloeren van Decokay Design zijn goed te combineren met vloerverwarming. Vraag bij de vloer naar jouw keuze naar de meest geschikte ondervloer. Dit is afhankelijk van de basisvloer waarop het laminaat gelegd wordt.

Nieuwe lijn
Blog: Modern <b>laminaat</b> is een geduchte <b>concurrent</b>

Blog: Modern laminaat is een geduchte concurrent