STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


De kwaliteit die je mag verwachten van Sikkens, zie je ook terug in Sikkens muurverf. Hij is er in veel soorten, aansluitend op de persoonlijke behoefte. Van mat tot zeer mat, van structuurverf tot afwasbare- of slijtvaste verf. In de gebruikelijke mag kwaliteit verwachten.

Sikkens muurverf uitgekiend assortiment

Sikkens muurverf uitgekiend assortiment
Muurverf van Sikkens is kwaliteitsverf. Voor elke klus is er een geschikte muurverf. Zo is er de Sikkens Alpha Humitex die, de naam zegt het al, zeer geschikt is voor natte ruimtes zoals de badkamer. 
Of de Sikkens Alpha Isolux, waarvan de naam ook verraadt dat hij vlekken isoleert zoals nicotine- of koffievlekken bijvoorbeeld. 

Zoek je een zeer matte muurverf die toch tegen een stootje kan? Ga dan voor de Sikkens Alpha Projecttex met schrobklasse 2. Wil je wel een matte look, maar wordt de wand echt heel intensief gebruikt, dan is de Sikkens Alpha Resisto Mat een goede keuze. Deze muurverf is zo robuust dat hij geschikt is voor scholen en kantines (niet voor natte ruimtes).

Sikkens Alphacryl Pure Mat is echt extreem mat, voor de liefhebber. Een pracht verf die ook nog eens de hoogste schrobklasse 1 heeft, niet opglanst door wrijven, en zelfs geschikt is voor renovaties. 
Een beetje structuur aanbrengen? Dat doe je eenvoudig met de soepel verwerkbare Alpha Quarts SF structuurverf. 
 

ontdek de
Sikkens Alphacryl
Pure Mat

ontdek de
Sikkens Alpha Rezisto easy clean:
extra bescherming
tegen vuil
en veT

blog
Muren met kleur
creëren warmte

inspiratie
MUURVERF: STRAK
OF AAIBAAR

Matte muurverf met extra kracht?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Neutrale wanden, met karakter
  Zodra de ‘r’ weer in de maand komt, verandert het licht. Dagen worden donkerder, en de warmte trekt uit de lucht. Bladeren verschieten van kleur, en het is de perfecte tijd om in de natuur op zoek te gaan naar mooie vondsten voor in de herfstschaal. 

DECOKAY BLOGS

 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.
 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP