STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


De collectie verticale lamellen van Luxaflex® is niet alleen oogstrelend, maar ook nog eens milieubewust, en voorzien van alle laatste snufjes op het gebied van elektrische raambediening.

Duurzame verticale lamellen van Luxaflex®
Verticale lamellen van Luxaflex® zijn een high-end oplossing voor de ramen. Je regelt er niet alleen het licht en de privacy mee, maar ze zijn ook een stijl-statement. Zeker de volledig geautomatiseerde versie doet hoofden draaien.

Ze zijn er voor verschillende raambreedtes en zelfs voor schuine ramen. Het geeft je huis meteen een statig aanzien. Door de keuze uit diverse soorten materialen en stoffen bepaal je zelf de stijl die bij jou past. Overigens speelt de breedte hier ook een belangrijke rol in; een brede, stoffen variant geeft een heel andere sfeer dan een smalle aluminium uitvoering.

Soorten materialen en breedtes:
Luxaflex® verticale lamellen zijn er in de breedtes: 52 tot 127 cm. Afhankelijk van de benodigde maat kun je kiezen uit deze materialen:
- 52 mm: pvc;
- 79 mm: pvc of aluminium;
- 89 mm: pvc, aluminium of stof;
- 127 mm: pvc en stof.

De bovenste bak kies je in de kleur die je wil: bruin, aluminium, zwart of wit. Stoffen lamellen hebben standaard een bodemplaat en verbindingskettinkjes. Deze kunnen ook in zwart geleverd worden (mooi bij donkere stoffen). Ook kan de bodemplaat ingeseald worden, dan zijn er helemaal geen kettinkjes meer nodig. 

De stoffen verdienen speciale aandacht in dit assortiment. Zo zijn er niet alleen diverse kleuren, structuren en texturen te kiezen, maar ook een aantal extra’s qua eigenschappen. Bijvoorbeeld geluiddempende stoffen (handig bij gietvloeren of werkruimtes) en vlamvertragende stoffen. 

Lamellen van Luxaflex® zijn milieubewust:
- Cradle to Cradle Certified™ verticale lamellen van 98% gerecycled aluminium (95% lagere CO2-uitstoot.)
- Stoffen zijn Greenguard gecertificeerd; gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen en goed voor het binnenklimaat.
- Sea-Tex: stof die voor 50% gemaakt is van gerecycled plastic uit de oceaan. (drie basiskleuren en twee trendkleuren.)
- Bedienen van lamellen.

Lamellen kun je op verschillende manieren bedienen: 
- met koord of ketting; 
- stang;
- monocommando;
- gemotoriseerde bediening;
- of Powerview® Automation (alleen voor stof).

Impressie
Lamellen van Luxaflex®

Meer over
Luxaflex®

Ontdek
Luxaflex® Plissé® Shades

Advies
Welk materiaal kies ik
voor mijn lamellen?

Op zoek naar duurzame raambekleding?

Luxaflex® lamellen zijn een prachtige optie

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

DECOKAY BLOGS

  • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
    Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
  • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
    Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
  • Harde raambekleding sfeerbepalend
    Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP