Vakantie-gevoel in eigen huis

Voor een groot deel van Nederland zijn de schoolvakanties al of bijna begonnen. Vakantie staat voor ontspanning, genieten van elkaar en het liefst in een fijne én mooie omgeving. Op Social Media worden de mooiste vakantie kiekjes gedeeld om te laten zien hoe fijn we het hebben.

naar de blog

Zon, zee en strand

Het zomerseizoen is begonnen. Veel mensen gaan op vakantie naar de kust om te genieten van zon, zee en strand. Voor mijn werk kom ik veel bij mensen thuis en zie ik verschillende interieur stijlen. Het valt mij op dat de meeste mensen wel iets in huis hebben wat met het strand te maken heeft. Een kamer in strandsfeer, verzameling van schelpen of de kleuren van de zee. Een goed moment om hier een blog over te schrijven!

naar de blog

Black and white

Zwart en wit zijn een tijdloos duo; of het nu gaat om fashion, interieur of design. De krachtige combinatie en het sterkte contrast zorgt voor een echt statement in je interieur. Je kunt deze combinatie in alle interieur-stijlen toepassen. In de huidige woontrend zien we veel zwarte deuren en kozijnen, die komen nog mooier uit tegen de witte muren. In deze blog geef ik een aantal tips hoe je zwart-wit krachtig kunt toepassen.

naar de blog