STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


A House of Happiness is een gordijnstoffen producent die graag wat extra’s levert. Standaard betekent dat een milieubewuste productie van alle stoffen. Daarnaast, heeft het merk nu een lijn gordijnstoffen die antibacterieel is!

Antibacteriële gordijnen - zo simpel kan het zijn 
Hou jij van een schoon huis? Dan zijn antibacteriële gordijnen helemaal jouw ding! Deze gordijnen helpen om meer hygiëne in huis te krijgen, en te behouden. Zo voorkom je er verspreiding mee, én minimaliseer je de aanwezige bacteriën. 

A House of Happiness heeft twee stoffen in de collectie: Secure (inbetweenstof) en Shelter (gordijnstof), in 27 eigentijdse, en natuurlijke kleuren, van poederroze tot koffie bruin. Beide stoffen zijn milieubewust geproduceerd, kamerhoog leverbaar, en ook geschikt voor vouwgordijnen.

Secure heeft die op het moment gewilde, wat ‘rommelige’ linnenlook. Per m2 worden er zes pet flessen gerecycled in deze stof. Shelter, heeft een natuurlijke uitstraling, wat versterkt wordt door de kleuren waarin deze lijn is gemaakt. Per m2 worden er twaalf gerecyclede petflessen in deze stof verwerkt. 

Nu denk je misschien, ‘antibacterieel, het zal wel’. Daarom vertellen we kort iets over de certificering en werking van deze gordijnstoffen. Het aanraken van gordijnen zorgt voor een verzameling van bacteriën, door mensenhanden, met de grond, en ook door huisdieren. Daarom is de Oeko Tex certificatie een handig middel. Dit is een gezondheidskeurmerk voor textiel. Het test op onder andere zware metalen, kleurstoffen en bestrijdingsmiddelen die materialen kunnen vervuilen, en bacteriën dus. De stof deactiveert bacteriën en schimmels binnen vierentwintig uur. (Bijkomend voordeel is overigens dat vieze geurtjes ook snel worden geneutraliseerd.)

De werking blijft na wassen behouden, en wassen geeft geen belasting voor het milieu. De stof is dus door-en-door antibacterieel.

Je begrijpt dat dit keurmerk ook veel wordt toegepast op… matrassen. Maar niet alleen je bed moet een schone, veilige plek zijn om te ontspannen tenslotte. Nu je dit weet… kijk je misschien heel anders tegen je oude gordijnen aan…

Meer over
A house of Happiness

Inspiratie
Botanische woontrend met natuurlijke elementen

Impressie
A House of Happiness Antibacteriële gordijnen

Advies
Raamdecoratie voor
de slaapkamer,
welke kies je?

Ontdek
Cirtain een gewetensvrij
gordijn van
‘A House of
Happiness’

Is een schoon huis jouw eerste prioriteit?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP