STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Wie van de Afrikaans-/ etnische woonstijl houdt, kan zijn hart ophalen bij deze fraaie behangcollectie. Van dierenhuiden (maar dan de betere!) tot jungle- en florale dessins. 

Eén met de natuur met Desert Lodge van AS Création
Desert Lodge is een brede, en vooral doordachte behangcollectie van AS Création. Het is een flirt met zowel de Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse, als Aziatische vibe. Ontspanning en schoonheid in eenvoud. 

Tussen prachtige, levensechte in kleur gestucte klei muren, en graniet look muren, vind je hier ook die wat meer uitgesproken uitvoeringen waarnaar je misschien op zoek bent.

Concentrische cirkels in van die mooie oer-kleuren. Pointillistisch gaasdoek waar je bijna doorheen kijkt... Vlakken met dierenhuid, alsof deze werkelijk uit leer gesneden zijn, waardoor schakeringen ontstaan die een gewoon panterprintje omtoveren tot kunstwerk aan de wand. 

Complete jungle taferelen, maar dan wel in zwart wit voor de rust… Weelderig bloeiende magnolia’s, kunstzinnig uitgewaaierd over de muur. Wandvullende ornamentale impressies met stempeldruk. 

Het is duidelijk, dit is een zeer brede collectie is, met een warm gevoel van thuiskomen. En dan niet ‘thuis thuis’, op je vertrouwde stek, maar daar waar je hart thuiskomt…

*Deze collectie heeft goed nagedacht over bijpassende rustige uitvoeringen bij de wat meer uitgesproken dessins. Zo creëer je dat felbegeerde totaalbeeld. 

blog
Trots als een pauw
op mijn nieuwe behang

meer over
behang van
AS creation

Advies
Behang, hoe milieuvriendelijk is het?

Impressie
Eén met de natuur met Desert Lodge van AS Création

Op zoek naar Jungle behang?

Bekijk in de winkel welke uitvoering bij jou past!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP