STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Keramieken vloeren spreken tot de verbeelding. Een mooie stenen vloer zonder de hoge kosten en het extra werk van een echte keramieken vloer, is echter gewoon mogelijk in PVC uitvoering!

Ceratouch van COREtec - ultieme ‘keramiek’ vloer
Wie houdt van het uiterlijk van een keramieken vloer, hoeft niet per se voor echt steen te gaan. Zeker niet als je de voordelen weet van een PVC vloer. 

Denk aan de lage kosten in verhouding met echt keramiek, of aan het feit dat je deze vloeren super makkelijk legt - en indien gewenst ook weer verwijdert. Ook voelt het veel warmer aan je voeten dan echt steen. 

Maar eerlijk gezegd… Vallen veel mensen gewoon voor de keramische look doordat deze hippe vloeren er in een enorm breed aanbod zijn, en ze niet van echt te onderscheiden zijn. COREtec is wat dat betreft een merk dat uitblinkt in kwaliteit. 
De keramische look is er in een rechthoekige grote ‘tegel’ van iets minder dan een meter, bij ca een halve meter. Of in een fraaie extra smalle tegel van een ruime meter bij ca. 20 cm.

Er zijn maar liefst vierendertig uitvoeringen! Uiteraard vind je hier heel veel nuance verschillen in grijstinten. Daarnaast een paar prachtige natuurlijke bruin exemplaren. Naast de stijlvolle zwarte keramiek vloer, alle een aanwinst voor design interieurs. 

*Wist je dat een PVC vloer goed tegen (wat) water kan? Dat hij super snel te leggen is, vrijwel geen onderhoud nodig heeft, goed geluid isoleert, en ook vriendelijk voor je portemonnee is? 
 

advies
Het verschil tussen PVC en vinyl

Impressie
Ceratouch van COREtec - ultieme ‘keramiek’ vloer

Inspiratie
PVC IS NATUURGETROUW EN STERK

meer over
Coretec

Op zoek naar een PVC vloer?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Met PVC jouw plavuizen vloer?
  PVC op de vloer is tegenwoordig een veelgemaakte keuze. Het is vrijwel onverwoestbaar, en een zeer goed alternatief voor een kostbare stenen vloer (die je bovendien niet zo gemakkelijk weer een keer vervangt als je wat anders wil. 
 • De veelzijdige charme van betonlook pvc
  Betonlook vloeren zijn niet meer weg te denken uit het interieurbeeld. Met de komst van PVC vloeren werd ineens veel meer mogelijk. 
 • De perfecte houten vloer met pvc
  Brede planken, smalle planken, grote knoesten, kleine knoesten, met natuurgetrouwe V-groef, of strak aansluitend… Essenhout, beuken, eiken, acacia, kersen… Hoe ziet jouw houtlook pvc vloer eruit?

DECOKAY BLOGS

 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP