STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Het ‘klikkerdieklakken’ van hooggehakte schoentjes op een harde vloer kan soms erg storend werken. Gelukkig staat de techniek niet stil van het bekende merk vloeren merk COREtec. Maak kennis met de stille PVC vloer!

The Essentials van COREtec, de sterkste stille vloer!
Wie graag het onderste uit de kan wil als het om de vloer in huis gaat, hoeft niet verder te zoeken. De collectie ProPlus van COREtec bestaat uit extra sterke PVC vloeren die tegen een stootje kunnen, waterbestendig zijn, makkelijk in onderhoud zijn, en - jawel nu komt het - extra stil zijn!

Dit fenomeen is relatief nieuw. Nieuwe technieken maken het mogelijk om meer specificaties toe te voegen aan vloeren. Door een ingebouwde ondervloer van kurk (en een heleboel gerecyclede materialen) in de vloer toe te voegen, ontstaat een vloer die beduidend minder klank geeft dan de gemiddelde harde vloer.  

Dat er meer mogelijk is qua productie, zie je overigens zeker ook terug in het design. Zeer uiteenlopende motieven, alle mogelijke ‘houtsoorten’, van walnoot tot eiken. Kleuren en tekeningen zijn gedetailleerd uitgewerkt. De V-groef maakt dat het geheel niet van echt te onderscheiden is. 

Essentials is bovendien één van de breedste collecties om uit te kunnen kiezen met zo’n zestig dessins! Van walnoot tot eiken, van whitewash tot visgraat, van smalle lange tegel tot grote rechthoekige… Bedenk het maar, wat je zoekt zit er geheid bij. 

*Hier vind je zelfs die leuke Spaanse tegel look vloer!

Impressie
The Essentials van COREtec, - de sterkste stille
vloer

Inspiratie
PVC IS NATUURGETROUW EN STERK

Advies
wat is PVC?

meer over
Coretec

Op zoek naar een PVC vloer?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Met PVC jouw plavuizen vloer?
  PVC op de vloer is tegenwoordig een veelgemaakte keuze. Het is vrijwel onverwoestbaar, en een zeer goed alternatief voor een kostbare stenen vloer (die je bovendien niet zo gemakkelijk weer een keer vervangt als je wat anders wil. 
 • De veelzijdige charme van betonlook pvc
  Betonlook vloeren zijn niet meer weg te denken uit het interieurbeeld. Met de komst van PVC vloeren werd ineens veel meer mogelijk. 
 • De perfecte houten vloer met pvc
  Brede planken, smalle planken, grote knoesten, kleine knoesten, met natuurgetrouwe V-groef, of strak aansluitend… Essenhout, beuken, eiken, acacia, kersen… Hoe ziet jouw houtlook pvc vloer eruit?

DECOKAY BLOGS

 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP