STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Decokay Design is de eigen merk collectie van Decokay, waarin je onder meer een breed assortiment luxe jaloezieën vindt. Houten jaloezieën, bamboe jaloezieën en kunststof jaloezieën.

Jaloezieën van Decokay Design

De collectie design jaloezieën van Decokay zijn er in maar liefst vijftig lamelkleuren, en zijn leverbaar in breedtes tot 300 cm. 
In de Decokay winkels kun je de uitgebreide stalenwaaiers bekijken met alle soorten materialen, waaronder echt bamboe, FSC gecertificeerd hout (dat voldoet aan strenge internationale eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer) en kunststof.

Ook van de soorten ladderband zijn diverse stalen. Want een mooie jaloezie is vooral één completerend geheel qua materiaal en kleur. Je hebt keuze uit ladderkoord, een ketting, of ladderband (10, 25 of 38 mm breed). 
Wil je graag gemakkelijke elektrische bediening (nu extra scherp geprijsd), dan kun je kiezen uit drie soorten ladderband. 

Aan de hand van de kleurstaal te bestellen:

 • Bamboe: mooie natuurlijke uitstraling in vijftien kleuren.
 • Kunststof: strakke look, in vijftien trendkleuren.
 • Duurzaam lindenhout: in eenentwintig kleuren.


De breedte van een lamel bepaald in hoge mate de uitstraling. Ga je voor robuust, fijntjes of modern? De Decokay Design jaloezieën zijn er in lamelbreedtes 35, 50 of 70 mm.

De lamellen zijn eenvoudig te monteren door de zogenaamde schaarsteun. Nog makkelijker: laat ze installeren door onze service aan huis.

impressie
Decokay Design
Houten jaloezieën

meer over
Houten jaloezieën

impressie
Decokay Design
Houten jaloezieën

advies
Kies ik voor
houten jaloezieën of
shutters?

Op zoek naar jaloezieën?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP