STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Ben je op zoek naar raambekleding met een luxe en elegante uitstraling, dan zijn plissés of duettes van Decokay Design misschien wel iets voor jou. Met het speciale bedieningssysteem bepaal je de lichtinval en privacy bovendien helemaal naar eigen wens.

Plissés en duettes van Decokay Design
Plissés en duettes van Decokay Design hebben beide als belangrijkste kenmerk de vouw of plooi. Ze worden als het ware als een soort ‘harmonica’ opgevouwen. Ze zijn allebei top-down en bottom-up te bedienen en kunnen op elke hoogte van het raam worden vastgezet. Ze sluiten mooi aan op het kozijn, waardoor lichtinval minimaal is.

Plissés
Plisségordijnen van Decokay Design hebben een luxe uitstraling en zijn elegant voor elk raam. Ze zijn bovendien in veel variaties verkrijgbaar. Plisségordijnen worden gekenmerkt door een enkelvoudige laag textiel, met touwtjes die aan de buitenkant zichtbaar zijn. Ze zijn geschikt voor alle raamtypen, dus ook voor bijvoorbeeld draai-kiepramen en dakramen. Een bijkomend voordeel van plisségordijnen is dat ze ook toepasbaar zijn in vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer. Plissés zijn verkrijgbaar in verschillende transparantie-niveaus. Zo kun je in de woonkamer een lichtdoorlatende variant plaatsen en in de slaapkamer een verduisterende variant.

Duettes
Bij duettes - ook wel dubbele plissés genoemd -  van Decokay Design is de kenmerkende honingraatstructuur opgebouwd uit twee lagen stof, in tegenstelling tot één laag bij plissés. Door deze dubbele textiellaag hebben duettes een isolerende en verduisterende werking en reduceren ze geluiden uit de omgeving. De touwtjes blijven bij duettes uit zicht. Door deze dubbele stof zijn duettes bovendien stabieler en blijven ze mooi in vorm. Duettes kunnen worden uitgevoerd in diverse kwaliteiten en kleuren en in verschillende transparantie-levels. In de bediening zijn veel varianten en opties mogelijk, zoals uitvoeringen met handgreep, koord, ketting of smartcord, of zelfs met elektromotor.

Wil je ook plissés of duettes voor je raam?

Bekijk ons gevarieerde aanbod!
MAAK EEN AFSPRAAK KOM NAAR DE WINKEL

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Een haat-liefde verhouding met de elementen…
  Dubbel… Dat is de beste omschrijving van mijn gevoel over het Hollandse klimaat. Zou ik in een tropisch oord willen wonen? Zeker niet. Noch in een koud klimaat. Die afwisseling van spijs doet mij wel eten. Maar… ik zou graag wel de lusten, maar niet de lasten willen hebben…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP