STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Een nieuwe vloer koop je niet zomaar. Het is een flinke investering en je wil natuurlijk dat deze jaren meegaat. Binnen ons huismerk Decokay Design hebben we vier soorten kwalitatief hoogwaardige vloeren die scherp geprijsd zijn.

Decokay Design vloeren
Decokay Design verkoopt vier vloersoorten: PVC, laminaat, vinyl en tapijt. Iedere vloer heeft haar eigen eigenschappen en voordelen.

PVC vloeren
PVC is een afkorting voor polyvinylchloride. PVC vloeren worden al jaren veel gebruikt in winkels en bedrijfspanden, waar vloeren nou eenmaal tegen een stootje moeten kunnen. De laatste jaren echter wint deze vloer enorm aan populariteit in woonhuizen. En dat is niet raar, want PVC heeft heel veel voordelen en gebruiksgemakken en is nauwelijks te onderscheiden van een vloer van natuursteen of parket. De vloer is verkrijgbaar in twee verschillende diktes. Je kunt PVC krijgen in een click-variant, of laten verlijmen.

Laminaatvloeren
Laminaat bestaat uit meerdere lagen. Een groot voordeel van laminaat ten opzichte van andere vloeren is het gebruiksgemak: de vloer is eenvoudig zelf te leggen en bovendien makkelijk schoon te houden. Decokay Design heeft verschillende varianten met een andere uitstraling; hout, visgraat, beton- of tegellook.

Vinyl vloeren
Net als PVC en laminaat bestaat vinyl uit meerdere lagen. Decokay Design heeft verschillende uitvoeringen die variëren in dessin, structuur en reliëf en allemaal makkelijk schoon te houden zijn. Een nadeel van vinyl is dat het moeilijk zelf te leggen is, omdat de vloer uit rollen bestaan die egaal moeten worden aangebracht. Gelukkig kunnen onze vakmensen dit voor je doen. Een groot voordeel daarentegen is dat vinyl kamerbreed (vaak tot wel 4 meter) kan worden gelegd. Hierdoor zijn er geen naden, dat oogt strak en is natuurlijk hygiënisch. 

Tapijt
Tapijt wordt de laatste jaren weer steeds populairder. Decokay Design heeft zowel hoogpolig als laagpolig tapijt. Een voordeel van tapijt is dat het warm aanvoelt. Ook is tapijt geluiddempend, wat fijn is als je huis meerdere verdiepingen heeft of als je onderburen hebt. Het hedendaagse tapijt is gemaakt van slimme garens. Zo doet tapijt qua schoonmaken vaak niet meer onder voor harde of kunststof vloervarianten.

Ben je toe aan een nieuwe vloer?

Kom dan langs bij ons in de winkel!
STEL EEN VRAAG MEER INFO

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Een haat-liefde verhouding met de elementen…
  Dubbel… Dat is de beste omschrijving van mijn gevoel over het Hollandse klimaat. Zou ik in een tropisch oord willen wonen? Zeker niet. Noch in een koud klimaat. Die afwisseling van spijs doet mij wel eten. Maar… ik zou graag wel de lusten, maar niet de lasten willen hebben…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP