STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Zachtheid aan je voeten, en toch een robuuste uitstraling? Dat kan met de nieuwste collectie tapijt van Desso en Ex Nature. Het is een zoektocht naar de zachte kern van harde materialen…

Desso Ex Nature omarmt de elementen
De collectie natuurlijk tapijt van Desso en Ex Nature, bestaat uit zes kleuren, geïnspireerd op: de aarde, de zon, het zachte groen van mos, de oneindigheid van het heelal, de donkere diepte van houtskool, en de koninklijke kracht van diep violet.

Dat klinkt misschien wat ongrijpbaar, totdat je de dessins ziet waarin deze collectie is ontworpen. Patroon en kleur versterken elkaar. Omdat deze collectie kamerbreed tapijt ook heel goed als vloerkleed op maat te bestellen is, kun je bovendien perfect combineren. Varieer in dessin, en blijf bij jouw gekozen kleur. wat je dan krijgt, heet een ‘gelaagde eenheid’. In interieur design een andere term voor: ‘daaraan herken je kwaliteit en smaak’. 

De ontwerpen van de kleden zetten je op het verkeerde been. Zacht materiaal, dat harde materialen imiteert. Hoe dan? Denk aan zwerfkeien, natuursteen, stucco en linnen. Dit zijn doorleefde materialen met een verweerde uitstraling. Je ziet die look ook wel terug in van die typische retro kleden. Deze hebben echter altijd hetzelfde herkenbare patroon. Dit tapijt is uniek, en vele malen natuurlijker. Bovendien kun je dit tapijt in elke gewenste vorm bestellen, van ovaal tot rond of hoekig. 

*Heb je een voorliefde voor zachte vloerbedekking, maar ben je altijd bang geweest voor de besmettelijkheid van tapijt, dan is dit je collectie. Door de verweerdheid, zullen vlekken amper opvallen. 

Impressie
Natuurlijk tapijt van Desso en Ex Nature

Meer over
Desso

Inspiratie
Stylen van een vloerkleed in je interieur, the do's and dont's

ontdek ook
De vloerkleden met bijzondere vormen van Desso

advies
vloerkleden voor
woonkamer styling

Is zacht en hard combineren misschien iets voor jou?

Kom naar onze showroom voor jouw unieke vloer!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Er warmpjes bij zitten...
  We zeggen echt niet dat hout, laminaat, PVC en vinylvloeren verleden tijd zijn… Maar het valt niet te ontkennen; tapijt is terug van weggeweest! Dan maar de vieze schoenen in de hal uit doen… Sowieso een goede gewoonte.
 • Koele voeten met een voorjaarskleed
  In de winter is niets zo lekker als een heerlijk warm en dik karpet of vloerkleed onder je voeten. Maar als het voorjaar zich aandient, kan dat dikke, warme kleed plaats maken voor een natuurlijke, zomerse variant. 

DECOKAY BLOGS

 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP