STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Tapijt in huis leek een aantal jaren minder in trek. De factor ‘besmettelijkheid’ was daaraan debet. Met het nieuwe concept van Desso ‘One Soft Planks’, is dit verleden tijd. Fijn, want er gaat niets boven zachtheid!

Desso brengt uniek concept One Soft Planks!
Als je aan planken denkt, denk je meestal niet aan tapijt… Met het unieke concept van zachte planken met tapijt, wordt een brug geslagen tussen twee vormen vloerbedekking, en wordt het beste van twee werelden verenigd. 

Hoogpolig tapijt is het summum qua beleving. Niet voor niets legt vrijwel iedereen kleden op harde vloeren. Met One Soft Planks van Desso kun je echter gewoon je hele huis weer in die warme, knusse sferen brengen. 

Tapijtplanken zijn een moderne oplossing voor een oud probleem: vlekken in het tapijt. Hoe voorzichtig je ook bent, het kan gebeuren (en volgens Murphy's law zál het dan ook zeker gebeuren…). Dat is precies de reden dat toch vaak voor laminaat of PVC gekozen wordt. Niet meer nodig dus, want nu vervang je gewoon een plank (naadloos en zonder lijm)!

Door de kleurechtheid zie je daarna geen verschil qua kleur. Over kleur gesproken, dit tapijt is er in rustige, natuurlijke kleuren, zoals momenteel de trend is. 

Het vermelden waard, is dat Desso als geen ander ook zacht is voor de natuur…Deze vloer is 100% recyclebaar (oude planken worden terug ingenomen via het ReStart® programma). En je mag ervan uitgaan dat jouw tapijtplanken voor 75% bestaan uit gerecyclede materialen. Dat is een erg hoge duurzaamheidsgraad, die weinig andere fabrikanten weten te realiseren. 

Wil jij zachtheid op de vloer combineren met gemak?

Ga dan voor tapijtplanken en bekijk ons assortiment!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Vroeger was niet alles beter…
    Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
  • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
    Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
  • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
    Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP