STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Met enige trots mag de voorjaarscollectie 2022 gordijnstoffen van Eijffinger gepresenteerd worden. Het is lastig om precies de juiste 'vibe' te vangen als het gaat om design en dessins, en die opzet is hier subliem geslaagd.

Eijffinger's voorjaarsstoffen inspireren

Eijffinger zet met de stoffencollecties Agave, Cuzco, Tikal en Voltan, een volwaardig palet neer aan zowel bohemian-, etnische-, als moderne gordijnstoffen. Van Urban jungle-look tot Zuid-Amerikaans ikat dessin.

Agave: met origineel bloeiend palmblad dessin en zijn typisch mat-ruwe uitstraling, matcht deze gordijnstof goed met hout, riet, rotan en alle natuurlijke materialen. 

Cuzco: een ode aan het ikat dessin, bedrukt- of ingeweven uitgevoerd.
In twee variaties, sluit hij aan bij twee stijlen. De bedrukte gordijnstof neigt naar batik look, en past daardoor goed in moderne-, frisse-, maar ook etnische interieurs.
De geweven gordijnstof met lichte glans, heeft met zijn ton-sur-ton schakering een klassieker voorkomen.

Tikal: het Indiaanse Navajo dessin geeft deze gordijnstof iets eclectisch. Enerzijds kan hij perfect in een boho interieur, anderzijds versmelt hij ook in een volledig etnisch interieur. De ruwe, volle stof versterkt het effect.

Voltan: schetsen van prehistorische dieren sieren deze kinderkamer gordijnstoffen. Door de kleuren rustig te houden, passen ze in gestylde kinderkamers, waardoor ze ook langer 'mee kunnen groeien' met de nog te verwachten make-over's…

Impressie
Eijffinger gordijnen voorjaarscollectie 2022

advies
Hoe combineer
ik gordijnen?

Inspiratie
Wuivende en golvende
gordijnen

meer over
Eijffinger gordijnstoffen

Op zoek naar nieuwe gordijnen?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
    Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
  • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
    Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
  • Harde raambekleding sfeerbepalend
    Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP