STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Vinyl, je weet wel, het vroegere ‘zeil’, lijkt in niets meer op die voormalige benaming of het soort vloerbedekking. De innovaties van goede kwaliteit vinyl lossen meer problemen op dan je het bestaan van wist…

Decokay Design texback: vinyl vernieuwd!
Het vinyl van Decokay Design voldoet aan de hoogste standaard in de markt. Continue optimalisaties aan het product zorgen ervoor dat het huidige vinyl door veel mensen niet eens herkénd wordt als vinyl…

Daarnaast is wellicht de eerste associatie dat vinyl iets ‘chemisch’ is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten of stenen vloer. En dat is nu juist de misvatting van de eeuw. Wij hebben tenslotte bergen plastic afval waar we met zijn allen vanaf moeten! 

De nood met de deugd verenigen is dan ook iets dat perfect kan bij de productie van vinyl. Zo heeft het vinyl van Decokay Design een rug die voor 95% gemaakt is van gerecyclede petflessen!

Dit - voor het milieu schadelijke - materiaal geeft echter qua gebruikstoepassing gigantische mogelijkheden. Logisch ook, anders waren we al lang gestopt met het gebruik van petflessen. 

De speciale rug, die aangeduid wordt met ‘texback’, is vrijwel onverwoestbaar, dus stabiel, en belangrijker misschien nog wel: egaliserend. Je hebt dus meestal geen ondervloer nodig en de vloer hoeft vaak niet verlijmd te worden (vraag voor de uitzonderingen om advies in de winkel).
 
De collectie kent vier soorten: 
 • Brent & Bram: een ruime collectie levensechte beton look vinyl vloeren.
 • Rijk: een collectie vinyl vloeren met levendige eiken houtnerf en veel schakeringen. 
 • Siem: een collectie vinyl eiken houtlook vloeren met een natuurlijke, rustige uitstraling.
Nu nog kiezen…

Meer over
Decokay Design

Inspiratie
Vinyl: naadloos en kamerbreed

Impressie
Vinyl vloer Texback Decokay Design

Blog
Vinyl: ook ideaal voor natte ruimtes!

advies
Soorten Vinyl vloeren

Op zoek naar een nieuwe vloer?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP