STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


De prachtige, luxe, en vooral duurzame gordijnstoffen van Jab Anstoetz, worden ook wel 'ecolabels' genoemd. Daaraan herken je de collectie dan ook. De labels zijn: EcoProtect, NatureProtect en OceanProtect. 

Wie Jab Anstoetz zegt - zegt duurzaam!

Ga jij voor echte duurzaamheid voor het raam? Dan heb je het niet over een standaard groen labeltje aan de stalen gordijnstoffen… Jab Anstoetz maakt werk van het milieu naar hogere standaarden dan de 'standaard' gordijnstoffen producent. Zo hanteren zij de labels:

EcoProtect: waar de standaard bij velen een minimum van vijftig procent gerecyclede vezels is, is dat bij Jab Anstoetz in veel gevallen traceerbaar tachtig- tot honderd procent! Het uitgangspunt is het besparen van grondstoffen zoals water en energie in het productieproces. 

NatureProtect: ook wel cradle-to-cradle . Na de schone productie, volgt uiteraard de schone afbraak, volgens de circulaire economie. De gordijnen van Jab zijn dan ook voor honderd procent biologisch afbreekbaar. 

OceanSafe™: dit label is vorig jaar bekroond met de Duitse duurzaamheidsprijs. De collectie heeft twee stofsoorten: biologisch katoen en volledig composteerbare synthetische vezels. Juist hergebruik van synthetische materialen, geeft het milieu de nodige ademruimte.

Nu je weet dat je 'safe' zit, kun je met een gerust hart kiezen uit de prachtige, luxe stoffen die deze collecties rijk zijn. De collecties bestaan uit jacquard tot satijn, egyptisch en organisch katoen, en mix stoffen. Uitvoeringen zijn er in semi transparante inbetweens tot overgordijnen.

Meer over
Jab Anstoetz

advies
Welke trends zijn
er op het gebied
van gordijnen?

Impressie
Jab Anstoetz Ecolab collectie

blog
​Een tipje van de sluier: JAB

Wil jij echt milieuvriendelijke gordijnen?

Bekijk ons brede aanbod, we laten je graag wat stoffen zien!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
    Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
  • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
    Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
  • Harde raambekleding sfeerbepalend
    Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP