marmer_look_inbetween_gordijn_toppoint20200810121232.webp

Raamdecoratie met de marmerlook

Met raamdecoratie kun je de sfeer in je huis net dat beetje extra geven. En de marmer-look is daar ideaal voor. Hoe je de ‘marble touch’ aanbrengt om het nog gezelliger te maken? Lees snel verder!

Raamdecoratie maakt je interieur helemaal af. Wil jij iets bijzonders voor je raam wat toch helemaal in je interieur past, en het een luxueus tintje geeft? Dan is marmer een perfecte keuze voor jou!

Marmer is prima te combineren met de stijlen in je interieur, waarmee je heel gemakkelijk sfeer creëert in huis. Ook in raamdecoratie is marmer niet meer weg te denken, omdat het in alle woonstijlen, prima tot zijn recht komt. Zo geeft marmer een rustig, ruimtelijk en ook nog eens speels effect. 

Ga je voor de industriële look, combineer dan bijvoorbeeld een betonvloer met lichte gordijnen waarbij de marmerprint de kleur van de vloer versterkt. 

Wil je een romantische uitstraling? Roze gordijnen met een marmeren dessin versterken de zachte sfeer van bijvoorbeeld jouw huiskamer. Heerlijk om bij weg te dromen. 

Ook vitrages in de ‘marble look’ zijn helemaal in, en passen prima bij elke woonstijl en zijn zo een echte blikvanger in je huis. Dus is het tijd voor nieuwe raamdecoratie? Of je nu kiest voor gordijnen of inbetweens, marmer zorgt voor een luxueus en chique effect, in elke ruimte.  

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay