new_muren_bij_een_industrieel_interieur20200713111338.webp

Behang en verf voor industriële woonstijl

Rood baksteen, grijs beton of verweerd hout. Het zijn de onbewerkte muren die je woning dat echte industriële tintje geven. Alsof je zo de werkplaats oploopt om te gaan lassen! Let op: Alleen geschikt voor coole dudes.  

Ga je all the way industrieel? Dan kies je grijze wanden van beton. Dat kan ook met een betonlook behang, betonlook verf, extra matte grijze muurverf of zelfs met betonstuc als je niet echt in een oude fabriek woont. Wil je iets meer warmte erin brengen, dan is een bakstenen of houten muur heel geschikt. Ook daarvoor geldt dat je met behang en speciale muurverven een resultaat kunt bereiken dat bijna niet van een echte stenen of sloophouten wand te onderscheiden is. 

Lopen er nog oude buizen over de muur, dan schilder je die gewoon mee. Ze mogen gezien worden, dat hoort er juist bij in deze stijl. Je kunt een oude houten schilderstrap tegen de wand zetten of een kast aan de muur hangen gemaakt van staal en hout of eventueel lederen accenten, met open vakken. Zo creëer je een clean maar allesbehalve kil interieur. Een andere mogelijkheid is het gebruik van veel glazen wanden en deuren met stalen frames. Ruimtelijk, open en heel stoer!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay