desso_dessin_tegel20201006171027.webp

Visgraat of tegel patroon voor de vloer

Met het kiezen van het juiste patroon voor je vloer haal je niet alleen sfeer in huis, het is ook nog eens de blikvanger van je interieur. Welk patroon kies jij?

Gaat jouw hart sneller kloppen van een houten visgraat vloer? Of ben je verliefd geworden op die prachtige mediterrane vloer van het vakantieappartement van deze zomer? Patronen op de vloer zijn niet alleen mooi en praktisch, ze brengen ook meteen sfeer in huis.  

Een patroon op de vloer doet wonderen voor je interieur, maar waar moet je op letten bij het kiezen?
 
Belangrijk is dat je het ruimtelijk effect voor ogen houdt. Een tegel look vloer in mediterrane stijl kan je hart gestolen hebben, maar kan voor de huiskamer te druk worden. Kies er bijvoorbeeld voor om ze in de keuken, hal of badkamer te leggen, waar ze direct een wow-effect meebrengen. 

Ga je voor de klassieke look? Kies dan bijvoorbeeld een pvc tegel vloer; die straalt niet alleen rust uit, maar biedt variatie voor het oog. Ideaal voor in een smalle, lange gang bijvoorbeeld. Klassiek en tijdloos, dankzij een chique patroon. 

Bijkomstig voordeel van een patroon op je vloer: vlekken die je zo nu en dan op een vloer kunt tegenkomen, vallen veel minder op. Mooi en handig dus!

Ook met een houtlook vloer kun je eindeloos variëren. Kies je een visgraat, Hongaarse punt, of toch een Versailles-patroon? Het zijn allemaal patronen voor een prachtige pvc vloer met een bijzonder effect. 
Nog niet toe aan een nieuwe vloer maar wel op zoek naar een wow-effect? Kies dan een vloerkleed met een ruit-patroon om je interieur helemaal af te maken.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden






















Jouw Decokay