dd_laminaat_ingunna_xb_zilver_eiken20220609123637.webp

Nieuwe laminaatvloeren van Decokay Design

De collectie laminaatvloeren van Decokay Design is onlangs uitgebreid met een groot aantal nieuwe houten, tegel en betonlook dessins. De panelen variëren in grootte, van standaard tot xxl en traditioneel of visgraatmotief.

Wordt het een eiken look vloer?

We helpen je graag met de definitieve keuze!

MAAK EEN AFSPRAAK

De uitbreiding met vier natuurgetrouwe kleuren; eiken bruin, eiken zilver, eiken naturel en licht eiken. De panelen zijn leverbaar in XXL-formaat (extra lang, extra breed) en extra mat, in een dikte van 10 mm.

De Register Embossing techniek zorgt ervoor dat het laminaat bijna niet van het echte materiaal te onderscheiden is. De panelen zijn uitgevoerd met dessins in hout, steen of beton, waarvan de structuur zelfs precies zoals het natuurlijke materiaal aanvoelt. 

Deze laminaat vloeren, de nieuwste generatie waterbestendige vloeren zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. 

De nieuwste laminaatvloeren van Decokay Design zijn goed te combineren met vloerverwarming. Vraag bij de vloer naar jouw keuze naar de meest geschikte ondervloer. Dit is afhankelijk van de basisvloer waarop het laminaat gelegd wordt.

Deel dit artikel

Wordt het een eiken look vloer?

We helpen je graag met de definitieve keuze!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay