dib_houten_jaloezieen20220829141719.webp

Houten jaloezieën voor een warme sfeer

De collectie raamdecoratie van dib Zonwering bestaat onder meer uit horizontale jaloezieën van duurzaam lindehout, natuurlijk bamboe en vinyl ‘hout’. Materialen die een warme uitstraling geven aan je interieur.

Gevallen voor jaloezieën?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

Zo zijn de hippe bamboe jaloezieën mooi subtiel doordat ze zeer dun te maken zijn. Want bamboe is supersterk gras! In combinatie met het verfijnde reliëf van bamboe geeft dat een moderne en luxe sfeer. Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst elf verschillende kleuren zoals (parel)wit, zwart en antraciet. Hoe chique! De blinds van lindenhout zijn er zelfs in 34 houtkleuren.
 
De bamboe jaloezieën zijn leverbaar tot 295 cm breed, wat ideaal is voor grotere raampartijen. Wil je de uitvoering met ladderkoord of combineer je het liever met een van de 28 verschillende ladderbanden, die ook in 1 centimeter breedte zijn te krijgen? Bij dib Zonwering kun je alle kanten op. Het geheel wordt netjes afgewerkt met een koof, voorzien van afdeklatjes in hetzelfde materiaal als de jaloezieën. Zo ontstaat een strak geheel met een natuurlijke uitstraling.
 

Deel dit artikel

Gevallen voor jaloezieën?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay