HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


In de Decokay Design-collectie heb je volop keuze aan raambekleding. Behalve decoratief is harde raamdecoratie vooral ook licht werend en kan het warmte werend werken.

Binnenzonwering en raamdecoratie

Daarnaast biedt het privacy en heeft het een isolerende werking. De bediening is handmatig of met een elektromotor. Ook kan de binnenzonwering worden bevestigd met een klemsysteem. Maak vooral gebruik van de gratis meetservice die Decokay biedt bij aanschaf van zonwering. Ook bieden wij tegen vergoeding montageservice aan.

De collectie bestaat uit: 

Duette shades, gekenmerkt door de honingraatstructuur, bestaan uit twee lagen stof. Door deze dubbele textiellaag heeft de duette een isolerende werking en worden omgevingsgeluiden gedempt. 

Plissé shades bestaan uit een enkelvoudige laag textiel. Net als de duettes zijn ook de plissé shades in vele variaties leverbaar. 

Horizontale jaloezieën zijn met verschillende lamelbreedtes leverbaar waardoor de inkijk groter of juist smaller wordt. Het aanbod bestaat uit houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en kunststof jaloezieën (ook geschikt voor vochtige ruimtes).

Verticale jaloezieën kunnen in diverse kleuren en motieven in textiel, aluminium en pvc/ kunststof worden geleverd.

Rolgordijnen zijn in vele variaties verkrijgbaar met diverse afwerkingen in de randen (schulprand, sierringen) en roedes, (on)beklede onderlatten en met of zonder sierkap. 

Vouwgordijnen zijn er in twee verschillende modellen. Bij het ene model trekt de stof zich op bij elke balein. Bij het tweede model trekt de stof zich om de balein op. Kijk voor het effect hiervan in de winkel.

Multishades zijn rolgordijnen uitgevoerd in een dubbele laag stof met een aantal horizontale delen, die ten opzichte van elkaar afgesteld kunnen worden. 

impressie
Decokay Design
Duette®

impressie
Decokay Design
Plissé gordijnen

blog
Raambekleding als
functionele sfeermaker in huis

impressie
Decokay Design
Horizontale jaloezieën

impressie
Decokay Design
Verticale jaloezieën

impressie
Decokay Design
Rolgordijnen

impressie
Decokay Design
vouwgordijnen

impressie
Decokay Design
Multishades

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

ZONWERING BLOGS

 • 13 May 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie zonwering creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
  NAAR DE BLOG +
 • 30 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Licht in huis doseren met Duette Shades
  Met Duette Shades van Luxaflex regel je lichtinval en bespaar je zelfs wat energie. Dat komt door de vernuftige honingraatstructuur. En zijn ze helemaal gesloten, dan zie je de koordjes niet, dat zorgt voor een strakke uitstraling. Oja, ze zijn ook nog eens te bedienen via je smartphone of tablet!
  NAAR DE BLOG +
 • 18 April 2019 door Ivanka Eggly, in Advies
  Spelen met licht
  Wonen aan de kust, veel mensen dromen ervan. Het ontspannen strandleven spreekt aan, brengt rust en geeft energie. Door te kiezen voor jaloezieën van hout of bamboe voor je ramen, kun je die sfeer in huis nabootsen. Je gebruikt namelijk natuurlijke materialen die het mogelijk maken te spelen met licht.
  NAAR DE BLOG +

ZONWERING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende ZONWERING leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP