STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Sandro is een hypermoderne vinylvloer uit de collectie van Decokay Design. Hij heeft die echte mediterrane terrazzo look, of juist de perfecte industriële betonlook, afhankelijk van je kleurkeuze.

De Sandro vinyl collectie bestaat uit vijf kleuren, met het typische levendige groen/ grijze terrazzo uiterlijk, of met de traditioneel grijze- of zwarte betonlook. Die laatste uitvoering is wat rustiger en oogt daarom minder als natuursteen, en meer industrieel. Het matte effect met reliëf van steen op de grond dat naadloos gelegd is, versterkt het overall realistische beeld. 

Vinyl is eigenlijk één van de meest praktische en duurzame vloeren. Het kan tegen een stootje (Sandro heeft een toplaag van 0,55 mm - en een totale dikte van 3,0 mm). Daarnaast geeft Sandro vinyl een heel prettige akoestiek. Naaldhakken zijn geen enkel probleem door de sterke toplaag. Door een lage warmteweerstand, is de combinatie met vloerverwarming ideaal. Maar ook zonder, voelt dit vinyl niet koud aan, eerder zacht en soepel. De textiele rug geeft grip op de ondergrond en zorgt tevens voor isolatie. 

Geen vloer maakt bovendien zo gemakkelijk schoon als een vinylvloer; sopje erover en klaar. Niet-voor-niets zijn Sandro vinyl vloeren ook in trek voor projectmatig gebruik en kinderkamers. Vinyl is namelijk een duurzame keuze, onder meer door de lange levensduur, maar ook door de samenstelling. De gehele Decokay Design collectie is veilig voor de gezondheid, en onschadelijk voor het milieu.

Impressie
Bekijk hier de
Sandro collectie van
Decokay Design

Inspiratie
Kies een vloer
Die bij jou past

blog
Vinyl op de vloer,
waarom eigenlijk niet?

advies
Trap bekleden
met vinyl

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
    Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
  • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
    Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
  • Extra grote houten planken… van vinyl
    Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP