ahoh_antibacteriële_gordijnen20220304102912.webp

Antibacteriële gordijnen - zo simpel kan het zijn 

A House of Happiness is een gordijnstoffen producent die graag wat extra’s levert. Standaard betekent dat een milieubewuste productie van alle stoffen. Daarnaast, heeft het merk nu een lijn gordijnstoffen die antibacterieel is!

Is een schoon huis jouw eerste prioriteit?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

MAAK EEN AFSPRAAK

Hou jij van een schoon huis? Dan zijn antibacteriële gordijnen helemaal jouw ding! Deze gordijnen helpen om meer hygiëne in huis te krijgen, en te behouden. Zo voorkom je er verspreiding mee, én minimaliseer je de aanwezige bacteriën. 

A House of Happiness heeft twee stoffen in de collectie: Secure (inbetweenstof) en Shelter (gordijnstof), in 27 eigentijdse, en natuurlijke kleuren, van poederroze tot koffie bruin. Beide stoffen zijn milieubewust geproduceerd, kamerhoog leverbaar, en ook geschikt voor vouwgordijnen.

Secure heeft die op het moment gewilde, wat ‘rommelige’ linnenlook. Per m2 worden er zes pet flessen gerecycled in deze stof. Shelter, heeft een natuurlijke uitstraling, wat versterkt wordt door de kleuren waarin deze lijn is gemaakt. Per m2 worden er twaalf gerecyclede petflessen in deze stof verwerkt. 

Nu denk je misschien, ‘antibacterieel, het zal wel’. Daarom vertellen we kort iets over de certificering en werking van deze gordijnstoffen. Het aanraken van gordijnen zorgt voor een verzameling van bacteriën, door mensenhanden, met de grond, en ook door huisdieren. Daarom is de Oeko Tex certificatie een handig middel. Dit is een gezondheidskeurmerk voor textiel. Het test op onder andere zware metalen, kleurstoffen en bestrijdingsmiddelen die materialen kunnen vervuilen, en bacteriën dus. De stof deactiveert bacteriën en schimmels binnen vierentwintig uur. (Bijkomend voordeel is overigens dat vieze geurtjes ook snel worden geneutraliseerd.)

De werking blijft na wassen behouden, en wassen geeft geen belasting voor het milieu. De stof is dus door-en-door antibacterieel.

Je begrijpt dat dit keurmerk ook veel wordt toegepast op… matrassen. Maar niet alleen je bed moet een schone, veilige plek zijn om te ontspannen tenslotte. Nu je dit weet… kijk je misschien heel anders tegen je oude gordijnen aan…

Deel dit artikel

Is een schoon huis jouw eerste prioriteit?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay