STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Jetze is een lijn met inbetween/ vitrage gordijnstof in neutrale kleuren, maar met een verrassend extra effect. De opengewerkte stof zorgt voor een verstrooiing van het binnenvallend licht.

Jetze van Eijffinger - een onsje meer!
Als je op zoek bent naar nieuwe gordijnen is het een vereiste dat je kunt voelen en kijken in daglicht. Gordijnen gaan over meer dan alleen ‘een kleurtje’ in huis. Niets is zo bepalend voor je interieur als de stof die je kiest voor je ramen. 

Eijffinger heeft de collectie Jetze gordijnstoffen. Het zijn inbetweens/vitrage. Het is een grof geweven stof met een goud/zilver glansdraad erdoorheen. Door de openingen in de geweven stof valt het licht heel natuurlijk naar binnen en zorgt voor een fijnmazig lichtspel op vloer en interieur.

Het is een mooie lange en brede stof, met een natuurlijk, excentriek uiterlijk. Hij rafelt een beetje, wat hem nog meer ongedwongen charme geeft. De stof knispert zelfs een beetje als je hem door je handen laat glijden. 
Deze collectie is alleen uitgevoerd in natuurlijke kleuren zoals grijs, lichtbruin, beige en ecru. Door de glansdraad heeft deze bijzondere stof geen kleur nodig. Hij komt dan ook in veel interieurs tot zijn recht. In de industriële loft doet hij denken aan een maliënkolder. In een bohemian interieur lijkt het op raffia. En in een klassieke inrichting wordt de goudglans versterkt door koperen en messing accessoires.

impressie
Eijffinger
Inbetween stoffen

advies
Kwetsbare gordijnstoffen

meer over
gordijnstoffen
van Eijffinger

meer over
gordijnen
bij Decokay

Iets bijzonders voor de ramen?

Bekijk ons aanbod gordijnstoffen in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met duettes en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP