Service van Decokay

Maak gebruik van onze montageservice

Maak een afspraak

Geef alles uit handen met onze montageservice

Maak gebruik van onze montageservice bij het afnemen van raamdecoratie. Onze gekwalificeerde monteurs zijn dusdanig getraind om alle producten strak, mooi en kindveilig te monteren.

Perfecte montage met onze montageservice

Decokay, jouw montagespecialist, biedt vakkundige en kindveilige installatie van raamdecoratie. We volgen wetgeving uit 2014 en denken mee bij elke stap. Onze experts monteren met oog voor detail, zelfs als dat boren in een vers geschilderd kozijn betekent. Van rails ophangen tot perfect geplooide gordijnen, we zorgen voor een foutloze installatie. Na het ophangen testen we de functionaliteit en instrueren de klant over juiste bediening. Onze montage is een optionele service met een vergoeding, maar is het zeker waard voor het beste resultaar. Kies voor perfectie, kies Decokay!
 1. 1

  Goederen leveren

  Stap 1 van het monteren van de (raam)decoratie, is de levering van de juiste goederen. De (raam)decoratie en de nodige materialen worden bij jou thuis geleverd.

 2. 2

  Monteren van de producten

  Als alles klaarligt, wordt het gordijn of de raamdecoratie gemonteerd volgens afspraak. We zorgen dat we voldoen aan de wetgeving van 2014 en dat alles kindveilig (childsafe) wordt gemonteerd.

 3. 3

  Testen van bediening

  Voordat we de (raam)decoratie opleveren, wordt alles uitvoerig getest en de gordijnen worden mooi geplooid.

 4. 4

  Samen nalopen en uitleg

  Na de montage lopen we het samen na en krijg je een uitgebreide uitleg over het gebruik van de (raam)decoratie. Als er puntjes zijn waar je nog niet helemaal tevreden over bent, dan zullen wij dit herzien.

 5. 5

  Afronding

  Bij de afronding nemen we al het afval en overige materiaal, zoals reststukken, mee. Jij hoeft niets meer te doen.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.