Service van Decokay

Maak gebruik van onze behangservice

Maak een afspraak

Transformeer je muren

Je muren behangen is geen eenvoudige taak. Zeker niet als je een bijzonder type behang uitkiest. Voor het beste resultaat raden we onze behangservice aan. Onze specialisten zorgen voor perfect afgewerkte muren.

De makkelijkste behangservice van Nederland

Decokay, jouw behangexpert, transformeert muren tot eyecatchers! Ontdek bijzondere materialen zoals kurk, goud en gestructureerde vezels voor een wow-effect. Onze behangservice, uitgevoerd door goed opgeleide vaklui, zorgt voor perfecte aanbrenging. Harde vlakvinyl met non-woven rug? Geen zichtbare naden. Onze specialisten kennen de juiste lijm, plaktechnieken en afwerking. Bij Decokay denken we mee, ontzorgen we, en bieden volledige service. Laat jouw wanden stralen met Decokay!
 1. 1

  Datum voor behangen afstemmen

  Na het selecteren van de ideale muurbekleding maken we samen een afspraak voor de behangservice. Afhankelijk van de status van de muur en de keuze van de muurbekleding, zijn er aanvullende afspraken nodig.

 2. 2

  Goederen leveren

  De eerste stap is de levering van de juiste goederen. Het behang en de nodige materialen worden bij jou thuis geleverd.

 3. 3

  Voorbereiding muren

  Afhankelijk van het type basismuur en de nieuwe vloer die gelegd wordt, zijn er voorbereidingswerkzaamheden nodig. Denk aan het voorstrijken van de muur.

 4. 4

  Muurbekleding aanbrengen

  Als alles klaarligt, worden de muren getransformeerd volgens afspraak. We volgen de designs op en zorgen dat de muren jouw huis helemaal afmaken.

 5. 5

  Samen nalopen

  Na afronding, lopen we de muren samen na. Als er puntjes zijn waar je nog niet helemaal tevreden over bent, dan zullen wij dit herzien.

 6. 6

  Afronding

  We leveren we de muren helemaal op en nemen we al het afval en overige materiaal, zoals reststukken, mee. Zo kun jij meteen genieten van je nieuwe muren!

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.