Service van Decokay

Laat je project door ons inmeten

Maak een afspraak

Decokay inmeetservice: het beste resultaat voor jouw project

Wij komen voor verschillende projecten bij jou thuis langs om in te meten. Zo weten we zeker dat gordijnen, een vloer of ander project naadloos in jouw huis past. Onze gekwalificieerde monteurs nemen het werk uit handen en weten als de beste hoe jouw nieuwe project tot in de puntjes goed geregeld wordt.

Geniet van onze gratis inmeetservice

Decokay, jouw maatwerkspecialist, neemt alle zorgen uit handen met onze gratis inmeetservice. Onze experts begrijpen dat elke productsoort, van rolgordijnen tot vloeren, unieke meetmethodes vereist. Onze monteurs nemen ter plaatse nauwkeurige metingen, waarbij ze flexibel inspelen op de complexiteit van de situatie. Deze service gaat hand in hand met productadvies, waarbij we bij onzekerheid zelfs thuis advies geven. Bij Decokay staat zorgvuldigheid voorop, en daarom is onze inmeetservice altijd gratis. Ervaar de expertise die verder gaat dan maten – Decokay, jouw partner in volledige service!
 1. 1

  Jouw wensen in kaart brengen

  In het eerste gesprek bespreken we jouw wensen. Waar ben je naar op zoek en op welke plek in huis komt het product?

 2. 2

  Samen de mogelijkheden bespreken

  Op basis van jouw wensen kijken we samen naar het beste product voor jouw vraag. We kijken naar de fit met de rest van de ruimte, de kleur en de ideale bediening.

 3. 3

  Prijsindicatie bespreken

  Als al jouw wensen duidelijk zijn, maken wij een prijsindicatie op.

 4. 4

  Eventueel een meetafspraak inplannen

  Bij goedkeuring van de prijsindicatie gaan we – indien nodig – over op het inmeten. Dit is een gratis service van Decokay en zorgt ervoor dat alles tot in de details klopt.

 5. 5

  Levering van jouw product

  De levering van jouw nieuwe product. In sommige gevallen raden wij aan om gebruik te maken van de montageservice.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.