Service van Decokay

Interieuradvies

Maak een afspraak

Interieuradvies aan huis: maak altijd de juise keuze

Onze enthousiaste en gekwalificeerde stylisten kennen ons aanbod als geen ander en kunnen je in detail helpen met de verfraaiing van jouw huis. Je krijgt praktisch advies over de beste styling. Kom naar de winkel waar onze interieuradviseurs voor je klaarstaan.

Je interieur tot in de puntjes verzorgd

Decokay, jouw interieurspecialist, biedt dagelijks deskundig advies in de winkel. Onze stylisten staan klaar met uitgebreide hulp, variërend van kleuradvies tot complete make-overs. Gratis in de winkel, met speciale adviespakketten voor meer diepgaande begeleiding. Denk aan plattegronden, 3D-tekeningen, Photoshop en zelfs advies aan huis. Decokay ontzorgt en biedt volledige service, met experts die met je meedenken bij elke stap. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw interieurwensen kunnen waarmaken!
 1. 1

  Jouw wensen in kaart brengen

  In het eerste gesprek bespreken we jouw wensen. Je kunt foto’s of plattegronden laten zien en aangeven wat jij graag wilt.

 2. 2

  Samen de mogelijkheden bespreken

  Op basis van jouw wensen kijken we samen naar de best mogelijke inrichting. Uitdagingen en de nodige creatieve oplossingen bespreken we samen.

 3. 3

  Eventueel vervolgadvies

  In sommige gevallen is het prettig als we ook bij je thuis langskomen of een adviespakket meegeven. Op deze manier ben jij verzekerd van het interieur van je dromen.

 4. 4

  Prijsindicatie bespreken

  Als al jouw wensen duidelijk zijn, maken wij een prijsindicatie op.

 5. 5

  Meetafspraak inplannen

  Bij goedkeuring van de prijsindicatie gaan we over op het inmeten. Dit is een gratis service van Decokay en zorgt ervoor dat alles tot in de details klopt.

 6. 6

  Levering van jouw interieur

  De grote dag! De levering van jouw nieuwe interieur.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.