2 april 2019

Op reis met Rivièra Maison

Op reis met Rivièra Maison

Geeft reizen jou inspiratie? In de nieuwe behangcollectie van Rivièra Maison voor BN Walls zie je verrassende elementen die voortkomen uit sferen en materialen uit verschillende werelddelen.

Ik houd van reizen. En geregeld laat ik materialen en invloeden vanuit andere landen terugkomen in mijn interieur. Zo sleep ik vloerkleden mee uit de Andes maar ook bepaalde kleuren van Aziatische kruiden of traditionele kleding om in mijn woning aan te brengen. Op die manier kan ik de fijne en avontuurlijke momenten ook thuis behouden. Daarom ben ik blij met deze tweede behangcollectie van BN Walls in samenwerking met het lifestyle concept Rivièra Maison. Dit keer is de behangcollectie volledig geïnspireerd op alle moois dat de wereld te bieden heeft. Van glanzende metrotegels in New York tot aan natuurlijke bamboe en planten uit de Oriënt.
 
Wat een inspiratie en wat een verrassende dessins! De kleuren zijn veelal diep en ingetogen, waardoor dit behang perfect te combineren is met vrijwel elk interieur. Ik heb voor mijn slaapkamer een groen fotobehang gekozen met het motief van palmbladeren. Lekker botanisch en rustgevend. En het toilet heb ik een metamorfose gegeven door alle wanden te behangen met een wit tegelpatroon. Best gewaagd, maar o zo’n mooi resultaat.
 
Je kunt het ook rustiger houden, door bijvoorbeeld te kiezen voor een effen behang in de kleur beige op één muur, en op een andere wand behang in een net iets lichtere tint beige. Of doe dat met een behang in subtiel roze! Met dergelijke ton-sur-ton kleurencombinaties creëer je een mooi harmonieus effect. Je ziet het, met deze behangcollectie kun je alle kanten op. En dat vind ik nou zo leuk, de keuze tussen elegant of juist stoer.

Gepost door Ivanka Eggly

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay