Bij Decokay

Garage met kanteldeuren

Kanteldeuren: praktisch en betaalbaar

Een kanteldeur is een type garagedeur dat opent door naar buiten te kantelen en vervolgens omhoog te bewegen. Het is een van de oudere en meer traditionele ontwerpen voor garagedeuren. Kanteldeuren zijn vrij eenvoudig qua ontwerp en moeten veelal handmatig open en dicht gedaan worden. Echter heb je vaak niet meer nodig voor een garage of schuur. Een kanteldeur is over het algemeen een vrij goedkoop type garagedeur, maar daar kleven natuurlijk ook nadelen aan. Wil je meer weten over de toepassing van kanteldeuren en mogelijke alternatieven? Kom dan langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Waarom kiezen voor een kanteldeur?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand ervoor zou kunnen kiezen om een kanteldeur te kopen:
  • Kanteldeuren zijn eenvoudig en goedkoop. Het voordeel is dat deze deuren weinig onderhoud nodig hebben en niet snel stuk zullen gaan.
  • Ruimtebesparend: Kanteldeuren nemen geen extra ruimte in beslag buiten de garage, omdat ze recht naar buiten kantelen en niet uitsteken voorbij de garageopening.
  • Kanteldeuren zijn vaak een stuk goedkoper dan alternatieve garagedeuren.
  • Kanteldeuren zijn soms gewenst of zelfs vereist om de uitstraling van een garagebox te behouden.
Voordat je besluit om een kanteldeur te kopen, is het raadzaam om je behoeften, budget en de specifieke kenmerken van je garage te overwegen. Wij helpen je graag bij de keuze voor een nieuwe garagedeur.

Merken

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.