Welkom bij

Decokay Winschoten - Winschoten

Maak een afspraak

Onze experts staan voor je klaar

Welkom bij Decokay Winschoten! Bij ons vind je een gemoedelijke en laagdrempelige sfeer waarin we je graag helpen bij elke klus in de verfraaiing van je huis. Met onze expertise en uitgebreide assortiment zorgen we ervoor dat jouw interieurwensen werkelijkheid worden. Kom langs en laat je inspireren!

In onze vestiging vind je een breed assortiment aan producten voor het aankleden van je huis, zoals verf, behang, gordijnen, raamdecoratie, vloeren en horren. We verwelkomen nieuwe klanten en helpen en inspireren hen graag bij het maken van de juiste keuzes. Daarnaast bieden we ook advies en kunnen we de klant ontzorgen door het plaatsen en monteren van de producten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de klant blij is, want dan zijn wij dat ook.

Decokay Winschoten biedt een ruim assortiment, persoonlijk advies en uitstekende service. Met jarenlange ervaring en een ons kent ons mentaliteit, zorgen wij voor een nauw contact met de klant. Kom langs en geniet van een kop koffie terwijl wij uw behang-schilderwerk regelen.

Merken

Winkel Portfolio

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 Dinsdag 09:00 - 18:00 Woensdag 09:00 - 18:00 Donderdag 09:00 - 18:00 Vrijdag 09:00 - 18:00 Zaterdag 09:00 - 17:00 Zondag Gesloten

Contact

Adres
Wilhelminasingel 89 9672 AN Winschoten
Telefoon 0597-413983 E-mail winschoten@decokay.nl
Maak een afspraak

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.