Warmte met een vouw

Ontdek de warmte van vouwgordijnen

Ontdek de deskundigheid van Decokay met vouwgordijnen

Bij Decokay vind je alles wat je nodig hebt voor de inrichting en styling van jouw interieur, inclusief een uitgebreide collectie vouwgordijnen. Laat je inspireren door onze deskundige adviseurs en ontdek de warmte die vouwgordijnen kunnen toevoegen aan jouw woning. Kom langs in één van onze Decokay winkels en laat je verrassen door ons ruime assortiment. Maak vandaag nog een afspraak voor persoonlijk advies en creëer het interieur van je dromen.

Creëer een warm en chic interieur met vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een uitstekende keuze als raambekleding omdat ze je interieur een warme en chique uitstraling geven. In tegenstelling tot rolgordijnen worden vouwgordijnen niet opgerold, maar worden ze keurig opgevouwen bij het optrekken of neerlaten. Bij Decokay hebben we een kleurrijke collectie met gordijnstoffen van toonaangevende merken, zoals Luxaflex®, die naadloos kunnen worden geconfectioneerd omdat ze kamerhoog zijn. Daarnaast kun je kiezen voor vouwgordijnen met of zonder baleinen, afhankelijk van het gewenste effect. Baleinen zorgen ervoor dat het vouwgordijn mooi strak blijft hangen, terwijl vouwgordijnen zonder baleinen een nonchalante en zachte uitstraling hebben. Kom langs in onze Decokay winkels en ontdek de vele keuzemogelijkheden die vouwgordijnen bieden voor het creëren van het interieur van je dromen. Maak vandaag nog een afspraak voor persoonlijk advies en laat je inspireren.

Merken

Vind je ideale vouwgordijnen bij Decokay: creëer het perfecte interieur!

Vouwgordijnen zijn een ideale keuze voor raambekleding, omdat ze je interieur een warme en chique uitstraling geven. Bij Decokay hebben we een uitgebreide collectie vouwgordijnen van toonaangevende merken, zoals Luxaflex®, die naadloos kunnen worden geconfectioneerd. Je kunt kiezen voor vouwgordijnen met of zonder baleinen, afhankelijk van het gewenste effect. Baleinen zorgen voor een strakke uitstraling, terwijl vouwgordijnen zonder baleinen juist een nonchalante en zachte look hebben. Kom langs in onze Decokay winkels en ontdek de vele mogelijkheden die vouwgordijnen bieden voor het creëren van jouw droominterieur. Maak vandaag nog een afspraak voor persoonlijk advies en laat je inspireren. Neem contact met ons op of kom langs in de winkel voor meer informatie en advies.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.