Duurzaam en stijlvol

Marmoleum: vloerbedekking voor elk interieur

Marmoleum of linoleum op de vloer

Met marmoleum haal je een tijdloze, duurzame vloer in huis. Marmoleum is namelijk gemaakt van natuurlijke producten. Je kunt deze vloer dus gerust duurzaam noemen. Wat veel mensen niet weten, is dat marmoleum hetzelfde is als linoleum. Marmoleum is namelijk een bekend merk, terwijl linoleum het soort vloer is. Overweeg jij een marmoleum vloer? Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie.

Ontdek de veelzijdigheid van Marmoleum bij Decokay!

Marmoleum is geschikt voor diverse ruimtes in huis, zoals de woonkamer, keuken, slaapkamer en hal. Het is verkrijgbaar in diverse patronen, zoals marmer, hout en tegels, en in een breed scala aan kleuren. Wil je een vloer moderne of warme uitstraling? Of zoek je een betaalbare vloer voor jouw hal, keuken of zolder? De marmoleum vloeren in ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit en van de beste merken. Heb je een mooie marmoleum vloer uitgezocht? Dan kan je ook gebruik maken van onze legservice. Bezoek onze winkel en laat je inspireren!

Merken

Ontdek onze marmoleum collectie!

Marmoleum is een perfecte keuze voor elk interieur. Met diverse designs en kleuren, zoals marmer, houtlook en tegels, kun je eindeloos combineren. Creëer een moderne of warme sfeer in verschillende woonstijlen. Met de juiste vloer op maat zorgen wij ervoor dat het marmoleum perfect aansluit op jouw interieur. Marmoleum is duurzaam, makkelijk te onderhouden, heeft een lange levensduur en is ook nog eens goed betaalbaar. Je kunt marmoleum gebruiken in je woonkamer, slaapkamer of hal, maar ook in de keuken of badkamer kun je kiezen voor marmoleum. Deze vloer mag namelijk gewoon nat worden.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.