Ontdek modern vinyl

Ontdek trendy vinyl vloeren

Decokay: Ontdek vinyl vloeren en de deskundigheid van Decokay

Decokay is dé winkel waar je moet zijn voor de inrichting en styling van jouw interieur. Bij Decokay vind je een uitgebreid assortiment aan trendy vinyl vloeren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom langs in één van onze Decokay winkels of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Hip en gemakkelijk: vinylvloeren voor een modern interieur.

Met vinyl combineer je stylish met gemak. Vinyl heeft tegenwoordig zulke mooie prints; hout, steen, beton. Verrassend modern dus! Vinyl vloeren zijn niet van echt hout of steen te onderscheiden, maar bieden wel het voordeel van eenvoudig onderhoud. Dankzij de waterdichte, beschermende coating zijn vinylvloeren gemakkelijk schoon te maken en te houden. Daarnaast zijn vinyl vloeren verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en trendy designs, en kunnen ze geleverd worden in tegels, stroken of kamerbreed. Door de uiteenlopende keuzemogelijkheden en de moderne uitstraling is vinyl een ideale keuze voor het creëren van een trendy en gemakkelijk te onderhouden interieur.

Merken

Maak jouw interieur weer fris met trendy vinyl vloeren van Decokay!

Ontdek vinyl vloeren bij Decokay en maak jouw interieur modern en gemakkelijk te onderhouden. Vinyl vloeren bieden een breed scala aan kleuren en trendy designs, en kunnen geleverd worden in tegels, stroken of kamerbreed. De voordelen van vinyl zijn dat het niet van echt hout of steen te onderscheiden is, maar wel eenvoudig schoon te maken en te houden is dankzij de waterdichte coating. Bij het kiezen van vinyl moet een klant afwegen welk design en formaat het beste bij hun interieur past. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat Decokay deskundige medewerkers heeft die klaarstaan om te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem contact op voor een afspraak of kom langs in één van onze Decokay winkels voor inspiratie en advies.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.