Ontdek de rolhordeur

Hordeur: houd insecten buiten!

Hordeur: houd insecten buiten met een mooie oplossing

Op zoek naar een mooie oplossing om insecten buiten te houden bij jouw tuindeur? Bij Decokay vind je de perfecte hordeur. Onze winkels staan klaar om jou te helpen met de inrichting en styling van jouw interieur. Kom langs of maak een afspraak voor advies en ontdek de mogelijkheden!

Een prachtige en functionele hordeur voor jouw tuindeur!

Een hordeur is een mooie en effectieve oplossing om insecten buiten te houden bij jouw tuindeur. Het is een praktisch product dat ervoor zorgt dat insecten jouw woning niet meer als vliegroute kunnen gebruiken. Het is mogelijk om de hordeur in verschillende kleuren te verkrijgen zoals wit, crème, antraciet en zilver. Ook is er de optie om een deur in een RAL-kleur te laten leveren tegen een meerprijs. Het gaas is standaard grijs, maar kan ook in zwart geleverd worden. Daarnaast is er een mogelijkheid om een 'stripe-uitvoering' van maximaal 140 cm te bestellen. Het is altijd verstandig om de situatie ter plaatse te laten beoordelen door een monteur, zodat het juiste product voor jouw deur kan worden geadviseerd. De hordeur kan op vakkundige wijze worden gemonteerd tegen een vergoeding. Kom langs bij Decokay of maak een afspraak voor advies en ontdek de mogelijkheden!

Merken

Bescherm je tuindeur tegen insecten met een praktische hordeur van Decokay!

Op zoek naar een mooie oplossing om insecten buiten te houden bij jouw tuindeur? Bij Decokay vind je de perfecte hordeur. Een hordeur is een praktisch en esthetisch product dat ervoor zorgt dat insecten jouw woning niet meer als vliegroute kunnen gebruiken. Met verschillende kleuropties en de mogelijkheid voor maatwerk, kun je de rolhordeur perfect afstemmen op jouw deur. Laat een monteur de situatie ter plaatse beoordelen voor het juiste advies en een vakkundige montage. Kom langs bij Decokay of maak een afspraak voor advies en ontdek de mogelijkheden!

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.