Welkom bij

Decokay Mol - Oudenbosch

Maak een afspraak

Onze experts staan voor je klaar

Welkom bij Decokay Oudenbosch! Bij ons vind je niet alleen een fijne Brabantse sfeer, maar ook de expertise die je nodig hebt voor elke klus in de verfraaiing van je huis. Of je nu advies wilt via WhatsApp of liever een praatje maakt in de winkel, wij staan altijd voor je klaar om je snel en naar tevredenheid te helpen.

Als familiebedrijf zijn wij al meer dan 100 jaar gevestigd op deze locatie. Maak een afspraak via mail of app voor een advies op maat. In deze vestiging vind je producten zoals verf, behang, gordijnen en zonwering. We bieden voornamelijk merken zoals Pure & Original, Painting the Past, Sikkens, Arte en Casamance.

Decokay Mol is een bijzondere vestiging waar advies aan huis centraal staat. Met passie en expertise helpen wij onze klanten bij het maken van de juiste kleur- en materiaalkeuzes. Daarnaast bieden wij het voordeel dat je in je eigen ruimte alles kunt zien, rekening houdend met lichtinval en andere elementen in de woning. Als je een afspraak maakt, nemen wij alle tijd om specifiek aan jouw wensen te voldoen. Op die manier kunnen we goed luisteren naar jouw wensen en je uitgebreid helpen.

Merken

Winkel Portfolio

Openingstijden

MaandagGesloten Dinsdag09:30 - 17:00 Woensdag09:30 - 17:00 Donderdag09:30 - 13:00 Vrijdag09:30 - 17:00 Zaterdag10:00 - 16:00 ZondagGesloten

Contact

AdresMolenstraat 77,
4731 HC Oudenbosch
Telefoon0165-330206E-mailinfo@decokaymol.nl
Maak een afspraak

Neem contact met ons op of plan een afspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een afspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.