Service van Decokay

Je vloer laten leggen

Maak een afspraak

Jouw nieuwe vloer laten leggen door onze specialisten

Een nieuwe vloer leggen is een flinke uitdaging. Ga voor de makkelijke opties en laat onze specialisten jouw vloer leggen. Je vloer wordt vakkundig gelegd en al het afval wordt meegenomen.

Wij leggen je vloer

Decokay, jouw vloerspecialist, ontzorgt volledig! Onze experts bereiden vakkundig voor, egaliseren, leggen ondervloeren en snijden tapijt op maat. Het resultaat? Een netjes en strak gelegde vloer. Ook op de trap. Onze stoffeerders zijn specialisten, daarom vragen we een vergoeding. Vertrouw op Decokay voor expertadvies en zorgeloze service bij elke stap!
 1. 1

  Legdatum afstemmen

  Na het selecteren van de ideale vloer maken we samen afspraken voor de legdatum. Afhankelijk van de status van de ondervloer en de keuze van de vloer, zijn er aanvullende afspraken nodig.

 2. 2

  Goederen leveren

  Stap 1 van het leggen van de vloer, is de levering van de juiste goederen. De vloer en de nodige materialen worden bij jou thuis geleverd.

 3. 3

  Voorbereiding vloer

  Afhankelijk van het type basisvloer en de nieuwe vloer die gelegd wordt, zijn er voorbereidingswerkzaamheden nodig. Denk aan het egaliseren van de vloer of het leggen van een ondervloer.

 4. 4

  Vloer leggen

  Als alles klaarligt, wordt het laminaat, PVC of tapijt gelegd volgens afspraak. We volgen de designs op en zorgen dat de vloer jouw huis verfraait.

 5. 5

  Samen nalopen

  Als de vloer ligt, lopen we hem samen na. Als er puntjes zijn waar je nog niet helemaal tevreden over bent, dan zullen wij dit herzien.

 6. 6

  Afronding

  Bij de afronding leveren we de vloer helemaal op en nemen we al het afval en overige materiaal, zoals reststukken, mee. Zo kun jij meteen genieten van je nieuwe vloer!

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.