PVC vloeren, hout of steen

Ontdek de mooiste PVC vloeren

Ontdek de mogelijkheden van PVC vloeren bij Decokay

Bij Decokay vind je de beste PVC vloeren voor de inrichting en styling van jouw interieur. Kom naar één van onze winkels en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Maak vandaag nog een afspraak voor advies en laat je inspireren!

Kies voor duurzaamheid en allure met PVC vloeren

PVC vloeren zijn de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar de uitstraling van hout of steen, maar de duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van kunststof. Bij Decokay vind je een uitgebreide collectie PVC vloeren, zowel van topmerken als van het huismerk Decokay Design. Deze vloeren zijn niet alleen geschikt voor intensief belopen ruimtes, maar bieden ook eindeloze keuzemogelijkheden qua dessins, zoals visgraat, betonlook, eiken planken en natuursteen. Bovendien voldoen onze PVC vloeren aan de strengste eisen qua uitstoot van vluchtige organische stoffen. Kom langs in onze winkels, maak een afspraak voor advies en laat je inspireren door de prachtige mogelijkheden die PVC vloeren bieden voor de inrichting en styling van jouw interieur.

Merken

Decokay dé expert voor PVC vloeren: inspiratie, advies en topkwaliteit

Bij het kiezen van PVC vloeren moet een klant rekening houden met de uitstraling van hout of steen die ze willen creëren in hun interieur, evenals de duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van kunststof. PVC vloeren bieden vele voordelen ten opzichte van alternatieven, zoals een uitgebreide collectie dessins, geschiktheid voor intensief belopen ruimtes en voldoen aan strenge eisen qua uitstoot. Naast deze informatie is het relevant om te vermelden dat Decokay zowel topmerken als het huismerk Decokay Design aanbiedt. Klanten zouden vragen kunnen hebben over de installatie, onderhoud en prijs van PVC vloeren. Neem contact op voor een afspraak of kom langs in onze winkels voor inspiratie en advies.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.