Welkom bij

Decokay Brona - Apeldoorn

Maak een afspraak

Onze experts staan voor je klaar

Welkom bij Decokay Apeldoorn! Als expert in interieurverfraaiing helpen wij je graag bij elke klus in jouw huis. Met meer dan 100 jaar ervaring en een breed assortiment aan producten, vind je bij ons alles wat je nodig hebt voor de muren, ramen en vloeren. Daarnaast bieden we een complete service, van het maken van een moodboard tot de uiteindelijke montage. We streven naar tevredenheid door inspiratie, ontzorging en kwaliteit. Decokay Brona is dé specialist op het gebied van interieur. Met een enthousiast en ervaren team, een breed assortiment aan A-merken zoals Farrow & Ball, Ëlitis en Mart Visser, en een showroom die altijd up-to-date is, bieden wij de perfecte oplossing voor jouw interieurwensen. Daarnaast zijn wij duurzaam en servicegericht, met onder andere zonnepanelen, LED-verlichting en een laadpaal. Kom langs en laat je inspireren!

Merken

Winkel Portfolio

Openingstijden

Maandag Gesloten Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag 09:00 - 17:00 Zondag Gesloten

Contact

Adres
Hoenderparkweg 5 7335 GP Apeldoorn
Telefoon 055-5332161 E-mail info@brona.decokay.nl
Maak een afspraak

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.