Hoe hang jij ze?

Ontdek onze ophangsystemen voor gordijnen!

Maak jouw gordijnen compleet met onze Decokay ophangsystemen!

Haal het juiste ophangsysteem in huis voor jouw gordijnen van Decokay! Bij ons vind je een breed assortiment aan mogelijkheden om jouw interieur stijlvol in te richten. Kom langs in één van onze winkels en ontdek de verschillende opties. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Maak vandaag nog een afspraak en geef jouw interieur de perfecte finishing touch!

Geef gordijnen een final touch met onze unieke ophangsystemen!

Bij Decokay vind je een ruim assortiment aan ophangsystemen voor gordijnen. Of je nu kiest voor strakke rails, een railroede of een roede met ringen, wij hebben alle toonaangevende merken in huis. Met onze ophangsystemen geef je jouw gordijnen de perfecte finishing touch en creëer je een geheel eigen woonstijl. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom langs in één van onze winkels en ontdek de uiteenlopende mogelijkheden. Maak vandaag nog een afspraak en maak jouw interieur compleet met onze ophangsystemen!

Direct gordijnrails bestellen

Raamdecoratie

In de Decokay Webshop bestel je eenvoudig allerlei soorten gordijnrails. Ontdek welk type het beste past bij je project, laat de gordijnrails thuis bezorgen en transformeer je ramen razendsnel.
Naar webshop

Merken

Ontdek de perfecte ophangsystemen voor jouw gordijnen bij Decokay!

Ontdek onze ophangsystemen voor gordijnen! Maak jouw gordijnen compleet met de ophangsystemen van Decokay! Bij ons vind je een breed assortiment aan mogelijkheden om jouw interieur stijlvol in te richten. Kies uit strakke rails, een railroede of een roede met ringen. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom langs in één van onze winkels en ontdek de uiteenlopende mogelijkheden. Maak vandaag nog een afspraak en geef jouw interieur de perfecte finishing touch! Neem contact op voor een afspraak of kom langs in de winkel voor inspiratie en advies.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.