Welkom bij

Decokay Grobe - Almelo

Maak een afspraak

Onze experts staan voor je klaar

Bij Decokay Gröbe in Almelo helpen wij jou graag bij elke klus in de verfraaiing van je huis. Met meer dan 110 jaar ervaring zijn wij dé expert op het gebied van verf, behang en stoffen. Kom langs en ontdek onze mooie producten, kwaliteit en service! In onze vestiging vind je topkwaliteit verf van Little Greene & Paint Paper London, duurzaam behang van onder andere Arte, sfeervolle gordijnen en inbetweens, stijlvolle raamdecoratie zoals Luxaflex powerview, en duurzame vloeren met een strakke afwerking. Daarnaast bieden wij ons huismerk Tintz aan, ontzorgen wij je van A tot Z en staan we altijd voor je klaar met uitstekende service. Kom langs in onze showroom voor een kopje koffie of thee en laat je informeren over de laatste trends en mogelijkheden.

 Bij Decokay Grobe staan we klaar om jou te ontzorgen. Of je nu behoefte hebt aan interieuradvies of liever wilt dat wij bij jou thuis langskomen, wij staan voor je klaar. Het inmeten van jouw ruimte is gratis en vrijblijvend in Almelo en omgeving. Wij streven naar het leveren van mooie producten en uitstekende service tegen eerlijke prijzen.

Merken

Winkel Portfolio

Openingstijden

MaandagGesloten Dinsdag09:00 - 18:00 Woensdag09:00 - 18:00 Donderdag09:00 - 18:00 Vrijdag09:00 - 18:00 Zaterdag09:00 - 16:00 ZondagGesloten

Contact

AdresBornsestraat 103-111,
7607 KL Almelo
Telefoon0546-811861E-mailgrobe@decokay.nl
Maak een afspraak

Neem contact met ons op of plan een afspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een afspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.