Het ideale terrasscherm

Geniet van je terras met een terrasscherm

Geniet van je terras in de schaduw met een terrasscherm!

Wil jij optimaal genieten van jouw terras in de schaduw? Bij Decokay vind je de perfecte oplossing: terrasschermen. Onze winkels staan klaar om jou te helpen bij de inrichting en styling van jouw interieur. Kom langs of maak een afspraak voor advies en ontdek hoe wij jouw terras kunnen transformeren.

Transformeer jouw terras met een stijlvol terrasscherm

Als klant is een terrasscherm de perfecte toevoeging aan jouw terras. Niet alleen zorgt het voor de gewenste schaduw, maar het biedt ook stijlvolle en functionele voordelen voor jouw huis. Met een terrasscherm kun je jouw terras transformeren tot een aangename buitenruimte waar je kunt genieten van het buitenleven zonder dat je direct in de zon zit. Daarnaast kun je met de verschillende uitvalafmetingen en bedieningsmogelijkheden zelf bepalen hoeveel schaduw je wilt creëren. Het scherm kan zelfs worden uitgevoerd met geïntegreerde dimbare LED-verlichting, waardoor je ook 's avonds langer kunt genieten van je terras. Daarnaast zijn terrasschermen eenvoudig uit te voeren met een windsensor, waardoor ze zichzelf automatisch oprollen bij te harde wind. Bij Decokay vind je een breed scala aan keuzemogelijkheden, zowel in profielen als in doekkleuren, zodat je altijd een terrasscherm kunt vinden dat perfect past bij jouw inrichting en de uitstraling van je huis.

Merken

Transformeer je terras met de expertise van Decokay

Als klant moet je een afweging maken bij het kiezen van een terrasscherm. Denk hierbij aan de gewenste schaduw, de uitvalafmetingen en bedieningsmogelijkheden. Daarnaast biedt een terrasscherm stijlvolle en functionele voordelen voor jouw huis, zoals de mogelijkheid tot geïntegreerde dimbare LED-verlichting en een windsensor. Bij Decokay vind je een breed scala aan keuzemogelijkheden, zowel in profielen als in doekkleuren, zodat je altijd een terrasscherm kunt vinden dat perfect past bij jouw inrichting en de uitstraling van je huis. Heb je nog vragen? Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor advies en ontdek hoe wij jouw terras kunnen transformeren.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.