Klassiek en stijlvol

Kastenwanden met draaideur

Laat jouw kastenwand met draaideur maken

Wil jij een wandkast met draaideuren, oftewel 'gewone' deuren? Bij Decokay maken we het mogelijk. Dankzij ons maatwerk kunnen wij wandkasten helemaal maken zoals jij ze wilt. Wil je een kastenwand met een klassieke look en handgrepen of met een strakke, moderne look? Maak een afspraak bij ons in de winkel en we bespreken met jou de mogelijkheden.

Een kastenwand naar jouw wens

Een kastenwand is pas helemaal af als deze helemaal naar wens is ingericht. Wil jij een kastenwand met draaideur om al je kleren kwijt te kunnen of wil je vooral alle rommel kunnen opbergen zodat je huis er netjes en opgeruimd uitziet? Op basis van jouw wensen en behoefte maken we de beste indeling voor jouw kastenwand. Wil je draaideuren in je kastenwand? Wij kijken graag met je mee voor de beste oplossing. Draaideuren zijn mooi, maar nemen over het algemeen wel meer ruimte in beslag.

Merken

Kastenwanden in elk formaat

Bij Decokay leveren we maatwerk kastenwanden. Naast kastenwanden met draaideuren, kunnen we ook kastenwanden met schuifdeuren leveren. Heb je al een specifieke indeling in gedachten om je kast optimaal in te richten. Wij kijken graag met je mee om de kast van je dromen te maken. Maak een afspraak in één van onze winkels of kom langs en laat je inspireren.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.