Overgordijn creaties

Creëer sfeer met overgordijnen

Decokay: Creëer een fijne ambiance in huis met overgordijnen

Decokay is dé winkel waar je terecht kunt voor de inrichting en styling van jouw interieur. Met een ruim assortiment aan overgordijnen, zorgen wij ervoor dat je de juiste sfeer kunt creëren in huis. Kom langs in één van onze Decokay winkels voor advies op maat en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie. Maak vandaag nog een afspraak en geef jouw interieur een stijlvolle upgrade!

Maak je interieur compleet met overgordijnen

Overgordijnen zijn dé manier om sfeer te creëren in huis. Naast het buiten houden van (zon)licht, hebben overgordijnen ook een verduisterende en isolerende functie. Ze zorgen ervoor dat je de gewenste uitstraling kunt geven aan je interieur. Bij Decokay hebben we een ruim assortiment aan overgordijnen, zodat er voor iedere klant iets passends te vinden is. Of je nu op zoek bent naar effen stoffen, stoffen met print, dikke of dunne stof, wij hebben het allemaal. Onze ervaren adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en kunnen je voorzien van persoonlijk advies. Bovendien maken wij de gordijnen vakkundig op maat, zodat je verzekerd bent van een perfect resultaat. Kom langs in een van onze Decokay winkels en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie.

Direct gordijnrails bestellen

Raamdecoratie

In de Decokay Webshop bestel je eenvoudig allerlei soorten gordijnrails. Ontdek welk type het beste past bij je project, laat de gordijnrails thuis bezorgen en transformeer je ramen razendsnel.
Naar webshop

Merken

Decokay: dé expert in overgordijnen, kom langs en laat je inspireren!

Overgordijnen zijn een essentiële manier om een huiselijke sfeer te scheppen. Behalve het reguleren van (zon)licht, bieden overgordijnen verduistering en isolatie. Ze dragen bij aan de gewenste uitstraling van je interieur. Bij Decokay hebben we een breed assortiment aan overgordijnen, waardoor er voor elke klant iets passends te vinden is. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te assisteren bij het maken van de juiste keuze en voorzien je van persoonlijk advies. Bovendien worden onze gordijnen op maat gemaakt door vakmensen, voor een gegarandeerd perfect resultaat. Bezoek een van onze Decokay winkels en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie. Maak vandaag nog een afspraak of kom langs in de winkel voor advies en ideeën.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.