Bij Decokay

Sectionaaldeuren

Sectionaldeuren voor jouw garage

Sectionaaldeuren zijn een type garagedeur dat bestaat uit horizontale secties of panelen die verticaal omhoog en omlaag bewegen. Ze zijn ontworpen om in secties te scharnieren en langs het plafond van de garage te bewegen wanneer ze worden geopend. Deze deuren zijn zeer populair vanwege hun ruimtebesparende ontwerp en functionaliteit. Naast dat ze ruimte besparen, hebben ze ook nog isolerende waarde, waardoor je de kou beter buiten houdt. Door ze met een afstandsbediening te besturen, hoef je nooit de auto uit om in de garage te parkeren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in één van onze winkels.

Kom langs bij Decokay en ontdek de mogelijkheden

Overweeg jij een sectionaaldeur voor in jouw garage of loods? Maar ben je er nog niet helemaal uit en wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Denk bijvoorbeeld aan een sectionaaldeur met loopdeur of een sectionaaldeur in een bepaalde kleur. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden waar wij je graag over vertellen. Neem contact op met één van onze winkels voor een afspraak of kom langs in één van de winkels die gespecialiseerd in sectionaaldeuren.

Merken

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.