Vind jouw nieuwe gordijnen

Stijlvolle gordijnen in alle kleuren en maten voor iedere ruimte

Ontdek de beste gordijnen voor jouw stijl bij Decokay

Op zoek naar de perfecte gordijnen voor jouw interieur? Bij Decokay vind je een uitgebreid assortiment gordijnen in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Of je nu op zoek bent naar verduisterende gordijnen voor de slaapkamer, sfeervolle vitrages voor de woonkamer of op zoek bent naar gordijnen op maat. Bij Decokay helpen wij je graag bij het vinden van de juiste gordijnen voor jouw interieur en smaak.

Direct gordijnrails bestellen

Raamdecoratie

In de Decokay Webshop bestel je eenvoudig allerlei soorten gordijnrails. Ontdek welk type het beste past bij je project, laat de gordijnrails thuis bezorgen en transformeer je ramen razendsnel.
Naar webshop

Merken

Gordijnen op maat bij Decokay

Wil jij je gordijnen precies op maat hebbeb? Wij zorgen er voor! Je kunt natuurlijk zelf de afmetingen doorgeven van jouw gordijn of kozijn zodat we gordijnen op maat kunnen leveren, maar wij bieden ook een gratis inmeetservice aan. Het voordeel hiervan is dat jij je nooit zorgen hoeft te maken over de juiste afmetingen van jouw gordijn. En twijfel je nog over gordijnen, jaloezieen of shutters? Dan kunnen we op basis van de afmetingen altijd de juiste raambekleding op maat bestellen.
Voordelen van gordijnen:

  • Zorg voor meer privacy en sfeer in huis.
  • Verbeter de akoestiek in huis door te kiezen voor dikke stoffen.
  • Met gordijnen kun je de zon of de kou tegenhouden. Zo houd je het binnenshuis lekker op temperatuur.
  • Gordijnen zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.